Pyörähdä kampanjapäivillä tai viihdy vaikka pidempään

Tapahtumaohjelma

Kampanjapäivien tunnelmaa ovat luomassa torstaista sunnuntaihin juontajat Johanna Hautasaari ja Marko Keränen.

Pe 3.3. – Flamingon elävä perjantai klo 15-20

Virittäydy viikonloppu­tunnelmaan Flamingon ravintoloissa ja viihdepalveluissa! Perjantaifiilistä on paikalla nostattamassa DJ ja tasatunnein asiakkaita ilahduttavat Belenosin ledvalotaiteilijat, joiden kanssa pääsee myös yhteiskuviin.

La 4.3. – Lasten lauantai klo 11-17

Lasten lauantaina kaikki haluavat mukaan kauppareissulle! Askartelupisteellä taiteillaan veikeitä tikku-ukkoja ja leikkipaikalla perheen pienimmät pääsevät rakentelemaan jättirakennuspalikoilla. Halukkaille tehdään ilmaisia kasvomaalauksia ja Suomen pisimpään taidemattoon voivat katuliiduilla taideteoksensa piirtää niin isot kuin pienetkin taitelijat.

Askartelupiste: Jumbon keskusaukiolla
Rakennusalue lapsille: Leikkipaikalla Stadiumin edessä, Jumbon 1. krs
Kasvomaalauksia: Stockmannin pääty, Jumbon 1. krs
Taidematto: Flamingon 1. krs

Su 5.3. – Pipsa Possun puuha­päivä klo 11-17

Maailman suosituimpiin lasten ohjelmiin lukeutuva Pipsa Possu saapuu Jumbo-Flamingoon. Pipsa Possu ja Jyri Possu ystävineen piipahtavat Jumbon keskusaukion lavalla klo 11 ja klo 15, jonka jälkeen kaksikko on tavattavissa Flamingon kuvauspisteellä klo 12.00, klo 13.30 ja klo 16.00 puolen tunnin ajan. Mukanaan ystävykset tuovat lasten riemuksi suuren pomppulinnan sekä pomppupalloja, joilla kisaillaan hauskalla pomppuradalla aina tasatunnein.

Pomppulinna: Stockmannin pääty, Jumbon 1. krs
Pomppupallorata: Aleksi 13 pääty, Jumbon 1. krs

Ma 6.3. – Viimeisten onnen­potkujen maanantai klo 15-20

Maanantaina viimeisetkin matti myöhäset ehtivät vielä Pyöreille Päiville! Asiakkaita hemmotellaan iltapäivästä lähtien moktailtarjoilulla. Onnenpyörästä onnekkaat voivat voittaa tuotepalkintoja ja koko talo on vielä löytöjä pullollaan.

Moctailtarjoilu: Jumbon keskusaukiolla klo 15, 17 ja 19
Onnenpyörä: Jumbon keskusaukiolla klo 15.30-16.30 ja 17.30-18.30

Frozen Catwalk – Paras kevätlook -äänestys

Catwalkilla aika on pysähtynyt ja kevään muotinäytöksen mallit ovat jähmettyneet paikoilleen. Äänestä asusuosikkiasi Jumbo-Flamingon Instagramissa ja voit voittaa lahjakortin äänestämääsi vaateliikkeeseen. Äänestys on käynnissä ja mallinuket esillä Frozen Catwalkilla Halosen edessä torstaista maanantaihin.

Täältäkin meidät löytää!

Seuraa Pyöreiden Päivien tapahtumia ja tarjouksia somessa Jumbottaja Kati Sirkolan kanssa.